Hľadáme do tímu nášho občianskeho združenia Na Orave Dobre výkonného riaditeľa / riaditeľku telom i dušou. Znie to viac honosne, ako to je - pravda je taká, že všetci ostatní sa tomu venujeme pro bono a tvojou úlohou bude najmä plánovaný rozvoj, manažment projektov a fundraising. Je to pozícia na približne ¼ až ½  úväzku a máme na ňu 600€ mesačne v hrubom.

Ak rozmýšľaš nad prácou medzi podnikaním a zamestnaním alebo už nemusíš pracovať (alebo ešte nemusíš pracovať) a  si samostatný/-á a sebavedomý/-á a ešte by si chcel navyše spraviť niečo pre svoj región - máme niečo pre teba.

projekt talkshow Jakuba Ptačina ⋅ Zdroj foto: Alžbeta Beňušová

O čo ide?
Počas projektu Námestovo Budúcnosti vznikol koncept značky nášho regiónu “Na Orave Dobre” a rovnako aj rovnomenný portál. Portál aj značku sa podarilo dostať z koncepčnej roviny na svetlo sveta a dnes ho navštevujú stovky až tisícky ľudí a náš hashtag #naoravedobre sa stáva jedným z najobľúbenejších. Pod rovnakú značku sme zastrešili aj všetky naše ďalšie aktivity (talkshow, knižná búdka, grantový program a iné) a tak vzniklo aj naše občianske združenie, ktoré by si mal / mala viesť.

Hľadáme človeka, ktorý nám pomôže s rozvojom fundraisingu a projektov Na Orave dobre a bude to robiť srdcom v regióne a rozhľadom a schopnosťami z celého sveta. Ak rád rozprávaš, máš rád ľudí a vieš s nimi dobre vychádzať a dokonca ti nerobí problém zavolať, sadnúť do auta a vybaviť - tak poď k nám vybudovať na Orave niečo naozaj dobré!

projekt tlačená mapa

Čo by si mal spĺňať:
 •  máš skúsenosti s manažovaním tímu alebo projektov
 •  pôsobíš na Orave
 •  máš vodičský preukaz (výhoda nie podmienka)
 •  nemáš problém pracovať s číslami a tvoje výpočty sú dokonca aj pomerne presné
 •  ovládaš Excel

Tvoja pozícia zahŕňa:
•  manažment súčasných projektov občianskeho združenia a ich ďalší rozvoj
•  s tým súvisiaci fundraising a finančný manažment
•  produktový manažment nášho portálu Naoravedobre.sk
•  biznis development (ako spraviť portál alebo iný projekt profitabilný, vďaka čomu môžeme pomôcť regiónu ešte viac inak?)

projekt knižná búdka

Platové ohodnotenie a časové vyťaženie:
Odhadované časové vyťaženie je medzi ¼ a ½ pracovným úväzkom. V prípade nárastu počtu projektov sa bude meniť aj finančné ohodnotenie. Naše občianske združenie nemá notebook, auto ani iný majetok, ktorý by si mohol / mohla využívať. Ak však čokoľvek bude potrebné, spoločne to zoženie od partnerov alebo zabezpečíme inak.
Plat: 600€ v hrubom mesačne (ideálne na faktúru)

Máš záujem? Napíš nám do 31.1. 2022 prečo by si to mal / mala byť ty na  ahoj@naoravedobre.sk (aké máš skúsenosti, prečo to chceš robiť a čo by si urobil / urobila ako prvé).