ČLÁNKY19.02.2018 | Eva Fačková

Vybrali sme z Instagramu... vy na oravských zjazdovkách

Povedzme si otvorene: snehu by túto zimu mohlo byť aj o niečo viac. No aj napriek tomu sme radi, že si ho užívate naplno a že sa o svoju radosť delíte s nami na Instagrame.

A ak sa vám tie lyže alebo snowboard naozaj nechce vytiahnuť z pivnice, veríme, že tieto fotky vás presvedčia. 

Príspevok, ktorý zdieľa Tomasz Olejniczak (@hoyrac), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-11T20:45:14+00:00">11 Feb 2018 o 12:45 PST</time>

  

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Slovik (@jankaslovik), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-17T17:47:34+00:00">17 Feb 2018 o 9:47 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Eli Jurk (@eli.jurk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-02-06T15:37:01+00:00">6 Feb 2018 o 7:37 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Mikinson (@mikemikinson), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-14T11:45:07+00:00">14 Jan 2018 o 3:45 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mária Zajacová (@majcizet), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-17T12:57:46+00:00">17 Jan 2018 o 4:57 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Čillo (@cillomiro), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-22T18:14:38+00:00">22 Jan 2018 o 10:14 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Tatiana Kondelová (@tatiana.kondelova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-30T18:39:30+00:00">30 Jan 2018 o 10:39 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa SuzanS (@asimiczu), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-30T12:44:36+00:00">30 Dec 2017 o 4:44 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Bednarik (@juraj_bednarik), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-25T13:04:33+00:00">25 Dec 2017 o 5:04 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa hany.valekova (@hany.valekova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-06T15:26:51+00:00">6 Jan 2018 o 7:26 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Glonek fotograf (@michal.glonek), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-14T16:22:13+00:00">14 Jan 2018 o 8:22 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Mariana Roncakova (@marianaroncakova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-20T14:55:32+00:00">20 Jan 2018 o 6:55 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Kuboš - Photo&Video (@jurajkubos), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-14T16:32:32+00:00">14 Jan 2018 o 8:32 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Jano Mikus (@jan.mikus.photography), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-12-30T12:42:23+00:00">30 Dec 2017 o 4:42 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Lukáčová (@_lukacova), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-06T22:06:20+00:00">6 Jan 2018 o 2:06 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Paluga (@svet.s.flyingbanana), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-25T12:49:29+00:00">25 Jan 2018 o 4:49 PST</time>

Príspevok, ktorý zdieľa Maria Matuskova Nikitins (@matuskovanikitins), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2018-01-06T14:06:06+00:00">6 Jan 2018 o 6:06 PST</time>

 

Ďakujeme, že sa s nami delíte o vaše momenty strávené na Orave.

#naoravedobre

Eva Fačková

Hern Námestovo
Stavebniny Grígeľ
Domatra
logo naoravedobre
© 2016 Naoravedobre.sk   •   Technickú prevádzku zabezpečuje DSI DATA s.r.o.